I det fjerne oesten, nesten iallefall

Sitter no i Ungaren i Budapest. Lausanne planen gjikk i dass daa vi ikkje fant overnatting der klokka 19:30 paa kvelden. Det blei fiksa ved og dra heilt over til andre sida av Sveits der vi tok inn paa hotell. Vi drog ein tur til Tiplis for og kurere hoeydeskrekken vaar og satt paa Europas hoegste bar 🙂

Naar vi skulle finne overnatting moette vi ein ifra Dubai som var paa tur med familien sin (Naar vi kom ned oppdaga vi at bilferien hans besto av 4 bila og 30 familiemedlemma). Han tipsa oss om ein by som heite Interlaken, ein veldig kul by faktisk, paa vei dit oppdaga vi i vaar Bibel (Lonely Planet Europe) at Sveits hadde nasjonaldag. I Interlaken bodde vi paa eit hostel som var veldig Amerikanifisert og faktisk litt kult. Vaar overnatting bestod av nokken telt som kunne minne om lagstelta paa O-loep bare litt stoerre og med tregulv 🙂 Nasjonaldagen blei behoerig feira med eit fyrverkeri som fyyr nyttaarsafta heime til og vaere slikk og ingenting. Eg anser som all min beundring for dei rakettane som eg foer ansaag som store for borte. Det smalt ganske kraftig nemmelig og va sjukt toeft.

Etter Interlaken drog vi til Zurich igjen og drog til Wien. Ein togtur som hadde vaert eit mareritt for for einkver Nordboer. Temperaturen i kupeen var drepande og vi fikk nesten ikkje sove. Men overlevde gjor vi iallefall, Etter og ha gaatt litt i Wien tok vi turen til Budapest der vi skal vaere til i morra foer vi fortsetter oestover.



3 Comments to “I det fjerne oesten, nesten iallefall”

  1. Korleis var senget?yet i Interlaken?

  2. goggel sa:

    Toert, veldig toert og fritt for skitten humor…..

  3. Det var nok reint, ja, akkurat som humoren min.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

This entry was posted on 4 august, 2007 and is filed under Dagsform. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.