Jakthistorie som det st?r respekt av

Det var her om dagen eg var ein tur forbid f?rde d? eg fekk ltt lyst til og ta ein skogstur. V?r kj?re og faste VS spaltist hadde jo som vanlig skrytt over det mangfaldige dyrelivet i f?rde. Her fins b?de apekatter og f?rdeindianera p? samme plass, nett so i ein zoologisk hage.

Self?lgelig m?tte vi unders?ke hans p?stander om at det var eit slikt mangfaldig dyreliv i f?rde, etter og ha passert sentrum der eg passerte b?de apekatter og indianera drog eg opp til langeland der eg h?pte p? og m?te litt villare dyr. Self?lgeleg hadde? eg forberedt meg godt og hadde med meg f?lgande:

 • Kart
 • Kompass
 • Nudler
 • Cola
 • B?rbar PC
 • Teskjei
 • Varmt vann
 • Kakaopulver
 • Milo

Det skulle ikkje g? s? lang tid f?r eg st?tte p? dei f?rste ville dyra her ute i bygdelandet. Det slo meg ikkje med ein gang men eg burde skj?nt det med tanke p? otievt sine stadige advarsler om borresauen. Ned lia kom det ein saueflokk, som sagt s? s?g eg ikkje faren som l?g over flokken. Eg burde visst det, n?r ein saueflokk var laus i f?rde kommune m?tte det v?re mange titalls borresaua. Eg er den dag i dag usikker p? kor mange borresaua som kom ned sammen med flokken. Det som er sikkert er at idet eg kom over haugen la eg merke til fleire borresaua bak ei rot. Eg skj?nte at det m?tte v?re borresaua siden dei satt og spiste ein l?ve som hadde flyktet fra ein sirkuslastebil som hadde kr?sja i halbrendslia.

I den sammenheng m? eg gi Skogens Kongle rett i at mangfaldet i f?rde er stort, men vi ikkje g? p? villspor her i forteljinga og halde oss til turen som eg hadde. D? eg s? slu som eg er hadde kommt meg i dekning bak rota m?tte eg finne eit angrepsv?pen. Som kjent var eg ikkje forberedt p? og m?te morderiske sauer s? eg m?tte oppsummere kort situasjonen i hodet mitt.» Bak rota l?g det 10 borresaua, eg hadde kun ei teskjei. Utfallet var allereie klart………» Ville eg ha mulighet til og komme seirande ut av ein slik situasjon. For vi er jo alle kjent med at ei skjei kanskje ikkje er den skarpaste kniven i skuffa med bestikk, langt derifra ei teskjei.

Det var d? eg la merke til at borresauane hadde f?tt kjennskap til mennesklig n?rv?r. Eg har i ettertid kommt fram til at termosen med det varme vannet begynte og lekke og lagde klar lunsjen min som skulle best? av Mr. Lee nudler og Rett i koppen kakao.

Eg veit ikkje med sikkerhet ka som gjekk gjennom hodet mitt, einaste som var sikkert er at eg kjente det rumla og eg hadde store mengder luft i magen. Det var vel d? eg s?g 999 metan gas burner ?ligge inntil eit tre. Det var ?pebart at den l?g igjen etter ein tideligare krig d? Skogens Kongle har brukt sleske metoder i tideligare O-l?p. Endelig kom hans juks innen O-sporten til hjelp. Det var for ?verig i siste liten at eg s?g det, for som sagt s? hadde borresauane f?tt kjennskap til at det befant seg mennesker i n?rheten, og dei hadde sikkert appetitt for den ferdigkokte Mr. Lee som l?g i sekken min.

Dermed m?tte eg sette i full gass imot Skogens Kongle sitt kraftfulle v?pen som han har forlatt av ein eller anna mystisk grunn i skogen. Vel, for og gj?re ein lang og relativt varm prosess kort s? var maten klar og ferdig og ein trengte nesten bare f?rik?l og poteter for og f? ein deilig middag. Self?lgelig dersom det hadde v?rt trygt og spise borresau, nokke som til dags dato er ukjent.

I frykt for at b?ndene i f?rde skulle komme og ta meg for dinna lille hendelsen som self?lgelig lagde litt br?k i det eg fyrte av 999 metan gas burner ?flykta eg i stor hastighet i batmobilen min.

Dessverre var ikkje min jaktdag over, for eg hadde ein sv?r kamp med ?og overmanne hybelkengerua s? store som elefanter, ein kamp som blei avgjort med eit par raske sving med Swiffer??????, , , , , ,

7 Comments to “Jakthistorie som det st?r respekt av”

 1. Det er lett ? sj? at du er eit godt budd friluftsmenneske, med den pakkelista.

  «Metan gas burner» fr? agensi var vel din oppfinnelse?

  Og har ikkje batmobilen ganske lite bakkeklaring? Eller kan den fly?

  Kenguruar p? elefantst?rrelse m? forresten kunne gi gnafsepusen konkurranse…

 2. goggel sa:

  Men det hindra deg ikkje og bruke den til og jukse med, gjor det vel 🙂

  Batmobilen har justerbare dempera og kommer seg fram overalt.

  Dei gir meg STOR konkuranse og gnafsepusen ganske bra konkuranse….

 3. Det n?rmeste goggel kommer jakt er frysedisken p? Rema 1000.

 4. goggel sa:

  Neinei, eg har v?rt ute p? borresauejakt som det st?r beskrevet over, men ein grandis er aldri og forakte 😀

 5. xxl, kan du ikke g? igjennom reglene for «og» ? «?»?

 6. goggel sa:

  Vi hadde ein jakthistorie som det sto respekt av, ikkje ein ordkverulering.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

This entry was posted on 26 september, 2007 and is filed under Generelt temafrie, O-l?p. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.