Pocket

Fra gammalt av skulle ein no tru at ein skulle skrive ein artikkel om v?r alle kj?re lommemann. Heldigvis s? kan b?de barn og voksne fortsette ? lese artikkelen uten ? m?tte hjelpe ein tilfeldig forbipasserande med ? finne lommelykta i lomma.

Det skal nok ein gang handle om apps. Denne gangen ikkje om alle apps til android men heller holde oss innenfor eit snevert omr?de. Dinna gangen er det nyhetslesing som er hovudtemaet og omhandler eit problem eg ofte kjem ut for.

Ein kan titt og ofte sitte p? jobb og lese ein artikkel eller komme over ein nyhetssak ein vil sv?rt gjerne lese. Desverre s? strekker ikkje tida til der og d? p? grunn av at ein m? gjere slike trivielle ting som arbeid. Det kan derfor v?re greit ? bare marker artikkelen for ? kunne lese den p? eit seinare tidspunkt n?r du har muligheten til ? sette deg ned. Det er og kjekt ? kunne bla gjennom alle artiklane som du har merka mens du sitter ein plass der det ikkje er dekning, som for eksempel fly som innimellom kan v?re ein lang og kjedelig opplevelse s? lenge ein ikkje blir ein ny episode av Air Crash Investigation p? National Geographic.

Det er her den fantastiske appen Pocket kjem inn. Den glir lett p? din mobile enhet, for den fins jo ikkje kun p? android enheter men p? alle slags mulige tenkelige enheter. S? lenge du oppretta ein brukerkonto f?r du appen p? alle dei 17 enhetane du ?nsker.

Pocket sin heimeside finner du her: http://getpocket.com/

Dei forskjellige m?tane ? bruke pocket p? finner du her: http://getpocket.com/apps/clients/

Enjoy!, , , , , , ,

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

This entry was posted on 10 juli, 2012 and is filed under Dagsform. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.