Dodammen

No er det lenge sia eg har skrevet her p? VS, det er for ?vrig lenge siden det har blitt skrevet ein einaste artikkel her. Siden sist har eg flytta til Kristiansund og kj?pt meg ein leilighet. Selvf?lgelig er det enkelte feil i leiligheten som eg no skal pr?ve ? p?peike.

Eg vil starte med dodammen min. Dette har sammenheng med litt slapt h?ndverk fra dei som bygde leiligheten. Det har seg nemmelig slik at do og dusj ligger i umiddelbar n?rhet. Det kan gjerne bli litt v?tt p? gulvet rundt toalettet, det bryr meg ikkje for eg har varmekabler som t?rker det raskt og effektivt opp.
Dette er vel ? merke dersom det er ?litt? v?t. Store vanndammer som blir liggande etter ein dusj teller ikkje her. Dei bryr meg litt meire og har ein tendens til ? irritere, kanskje spesielt plasseringa av dammen.
Dersom eg for eksempel skulle g? p? toalettet og eg har dusjet dei siste 16 timane vil doturen foreg? slik.

 • G?r inn p? badet
 • Plasserer beina i korrekt posisjon for eit toalettbes?k (problemet gjelder uansett om eg sitter eller ikkje).
 • Det sier plask idet eg trakker i dammen
 • /&?/#/)?)(??`=???#?
 • Gj?r meg ferdig p? toalettet
 • Vasker hendene
 • Skriver artikkel p? VS

Som ein sikkert kan skj?nne er dette forferdelig irriterande og eg stusser litt p? kordan eg skal l?yse problemet. No er det dessverre leggetid, men f?lte at eg m?tte f? ut litt frustrasjon f?r eg gjekk ? la meg., , , , ,

5 Comments to “Dodammen”

 1. At dodammen er irriterande kan ein forst?, spesielt sidan det ser ut til at vatnet fort kan spreie seg til andre rom, d? du etter ? ha vaska hendene g?r rett til PC’en og skriv artikkel (sannsynlegvis med ein omveg innom kj?leskapet f?rst), og dermed v?ter ut golva p? to ekstra rom med sokkane dine. (Med mindre husv?ret har ei ekstra opa l?ysing)

 2. goggel sa:

  Eg gl?mte ? ta med poenget har vaskemaskin ved baderomsd?ra. Slik at etter at sokken som suger fuktighet bedre enn pampers er vrengt av foten kan den puttes rett i oppvaskkurven eller vaskemaskina. Alt etter kordan det passer seg.

 3. Pajero-mannen tror ikke dodammen kom fra dusjen

 4. goggel sa:

  goggel tror den d? m? v?re olje fra Pajeroen

 5. Gj?r meg ferdig p? toalettet
  Skriver artikkel p? VS
  /&?/#/)?)(??`=???#?
  Vasker hendene
  Plasserer beina i korrekt posisjon for eit toalettbes?k (problemet gjelder uansett om eg sitter eller ikkje).
  G?r inn p? badet
  Det sier plask idet eg trakker i dammen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

This entry was posted on 4 desember, 2008 and is filed under Dagsform. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.