Vifta mi

P? alle kj?kken er det ei kj?kkenvifte, iallefall p? alle skikkelige kj?kken. Det er det dagens syting skal g? ut p?, vifta mi.

Du kan no kanskje tro at den ikkje fungerer, eller fungerer d?rlig. Det er nok ikkje det som er problemet, den fungera faktisk litt for godt. Problemet mitt er at vifta ikkje stopper sj?lv om eg sl?r den av med bryteren. Dermed har eg den irriterande viftelyden surrande rundt omkring i leiligheten konstant. Ser eg p? film s? ligger det ein lyd konstant i bakgrunnen.
Eit anna problem med ventilasjonen i leiligheta er veist?v. Leiligheta ligger nemmelig midt i sentrum i etasjen over ei gate som det suser biler gjennom heile d?gnet. Inn friskluftsinntaket kommer det konstant inn veist?v inn i leiligheta, dette legger seg mest rundt frisklufts ventilen.
Det tredje irritajsonsmomentet med vifta mi er at den trekker massevis av kaldluft inn i leiligheta som medf?rer nesten frostskader n?r eg har gl?mt ? sl? p? varmeovnen.

PS: F?r Pajero-mannen sier at eg ikkje trenger kj?kkenvifte for folkepizzaen Grandiosa s? laga eg kylling og ris i g?r kveld., , , , , , ,

6 Comments to “Vifta mi”

 1. Her p? hybelen har dei vore f?re var og passa p? at det var umogleg ? n? noko straumkjelde med kabelen til komfyrvifta. S? slike problem finst ikkje. Men gjennom «airconditionen» i taket derimot, kjem det matlukt fr? ein eller fleire andre hyblar i huset kvar gong det blir kokkelert.

 2. goggel sa:

  Problemet er at eg kan ta ut stikkontakten til vifta og den suger like godt fremdeles.

  Tror ikkje eg hadde takla den hybelen din, hadde v?rt konstant sulten…… Eller er jo konstant sulten no og 🙂

 3. Jaja, s?nn g?r det n?r man kj?per leilighet usett.

  PS! Alle med bmi p? 30++(+) b?r v?re forsiktig med karbobomber som ris

 4. goggel sa:

  S?g leiligheten f?rst smarten 😉

  Dessuten hadde eg kylling som er det mest magre kj?ttet som unnskyldning 😉

 5. Kylling og egg trekker opp. Eller ned, p? bmi’en.

  Kommer du hjem til Flor? n?r verdien av leiligheten blir mindre enn l?net?

 6. goggel sa:

  Kj?pte leiligheten min ganske billig s? eg er forn?yd eg og tror ikkje verdien p? leiligheta blir mindre enn l?net 😉

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

This entry was posted on 7 desember, 2008 and is filed under Generelt temafrie. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.