Ein liten tanke om romvesen og s?nne ting fra verdensrommet

Eg veit, det fins ikkje romvesen og s?nt. Uansett begynner eg ? lure litt av og til. Kor smarte er dei eigentlig, vil det bli lignande Independence Day eller litt Star Wars aktig den dagen vi m?ter dei. D? kan det jo kanskje v?re greit ? se p? videoen med Dr. Michio Kaku

?

Ikkje det at eg har f?tt ein plutselig interesse for romvesen, men det er faktisk ein litt t?ff tanke det med dei 3 typane av intelligens blandt romvesen (inkludert mennesker). Uansett han kan iallefall snakke om ting i verdensrommet p? ein beherska m?te i motsetning til Knut J?rgen R?ed ?degaard, ,

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

This entry was posted on 9 desember, 2008 and is filed under Generelt temafrie. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.