?rets namn

Firdaposten har sin k?ring av ?rets namn heime i Flor?, i den forbindelse kommer v?r kvakksalver fram med ein ny dose med tull. F?lgende mail blei sendt til firdaposten.no der eg burde bli ?rets namn.

Hei,
?
?rets navn? Hva kan kriteriene v?re? Hvem fortjener denne ?ren? Det vil uansett bli subjektive krefter som l?fter fram den heldige.
?
Mitt forslag til ?rets navn er goggel (byttet ut ekte namn for ? unng? forvirring her p? sjukehuset.
?
Med et slikt valg l?fter vi fram og setter (et n?dvendig?) fokus p? den kommende Flor?generasjonen.
Det er p? tide vi blir kjent med en representativ ressurssterk representant for dem som skal ta over.
?
Fritid:
Med uselviske valg har han p? sin spesielle m?te bidratt til ? l?fte b?de speiderbevegelsen og Den Norske Turistforening ved bruk av egen fritid og kompetanse.
Selv har han drevet aktivt med det meste som Flor? har ? by p?, som for eksempel fotball, ski, jakt, orientering, innebandy og er ellers en friskus som aldri sier nei til ? bestige en fjelltopp eller ti.
Videre er han en prisbel?nnet fotograf og en friskus p? b?de singstar og wakeboard. Med sin tekniske begavelse er han ogs? ? finne skruende p? sin flotte Pajero, n?r det er n?dvendig.
goggel?gj?r ikke forskjell p? J?rgen Hattemaker og Kong Salomon og spiser gjerne middag med b?de drop-outs og kronprinsen.
?
Utdannelse:
Utdannelsen tok han selvsagt hjemme i Flor? og ble l?rling i en hj?rnesteinsbedrift. Men, som den m?lrettede mannen han er, er han allerede i full gang med teknisk fagskole. Det tok heller ikke lang tid f?r det ble fast ansettelse og nye utfordringer i selskapet p? fremadstormende goggel.
?
Familie:
Hjemme hos mor og far har han alltid tatt seg godt av sine 2 yngre s?stre og v?rt et sunt og jordn?rt forbilde i hele deres oppvekst. Selv om han n? har flyttet ut av redet passer han alltid p? ? holde kontakten, til v?ren reiser han for eksempel til alpene med en av sine s?sken.
?
Kort sagt: goggel preger kanskje ikke nyhetsbildet hver dag, men han engasjerer, leverer, st?r staut p? barrikadene og er p? sin helt spesielle m?te en bautastein i lokalsamfunnet med sin ildsjel, handlekraft, rettferdighetssans og 110 % bakkekontakt.
?
goggel, en verdig kandidat. Han kan n?es p?
nils@heimtun.org
?
Lykke til med valget
?

D? var det bare og plukke bort dei verste usannheitane som ligger i teksten. Sj?lv om eg er ein str?landes person fins det l?gner i ein slik tekst som denne. Vi m? jo ikkje gl?mme at det er kvakksalveren Pajero-mannen som har skrevet den.

  • Prisbel?nnet fotograf er eg kanskje, ikkje i vanlege format men i TV2/Storm sin v?rfotokonkuranse er eg jo det. Uansett s? vil eg ikkje ha tittelen prisbel?nna fotograf. Hadde eg vunnet ein skikkelig konkuranse og ikkje ein bildekonkuranse hos ein Bergenskanal ville eg nok likt ? bli kalt for prisbel?nna 🙂
  • Singstar er sj?lvsagt ikkje mitt favorittspill men eg kan kanskje innr?mme ? ha tatt ein trall eller femten ein kveld. Uansett s? lika eg ikkje ? bli kalt for ein friskus p? singstar, einaste friskuset eg bidrar med der er toned?vhet.
  • Er nok ferdig p? teknisk fagskole fra sommeren av og g?r no p? H?yskolen i S?r Tr?ndelag. Slik at eg kan overkj?re Pajero-mannens lusel?nn med glans etter at eg f?r ingen?rtittelen 😉
  • Har som kjent flytta bort fra f?debyen og eg vil fremdeles poengtere at eg ikkje har bodd heime p? 3 ?r no faktisk.
  • Har bare 1 mindre s?ster, sj?lv om ho har energi for 2. Har i tillegg 2 eldre s?stre som sikkert er veldig lei seg for ? ikkje bli nemnt i din foresp?rsel om at eg skulle bli ?rets namn.

H?per sj?lv firdaposten tar til vett og eg ikkje blir utnemt til ?rets namn. Tror det ville kanskje blitt ein aldri s? liten fiasko for v?r lille lokalavis, , , , , ,

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

This entry was posted on 23 desember, 2008 and is filed under Generelt temafrie. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.